+385-51-306-619 | +385-95-775-9525 info@striborgrupa.hr

DIZAJN I TISAK

Ukoliko vam je potreban dizajn letaka, plakata, banera, vizitki, logotipa, pa čak i kompletan rebranding za poduzeće, obrt, udrugu, događaj ili nešto drugo, obratite nam se s potpunim povjerenjem !

Dizajn

Trudimo se napraviti jedinstven dizajn i točno ono šta će privući pozornost, bez obzira na to koliko vremena utrošili .Potrebe klijenta su nam zaista na prvom mjestu.

Plakati

Ukoliko Vam je potreban lijepo dizajniran plakat, bilo da je reklamnog karaktera ili plakat za koncert ili kakvo drugo zbivanje, kontaktirajte nas i zatražite ponudu.

Ilustracije

Ilustriramo knjige, radne listove za predškolce, brošure i ostalo. Svaka naša ilustracija je jedinstvena, pa ukoliko Vam je potrebna kvalitetna i smislena ilustracija za knjigu, slikovnicu ili radne listove, slobodno nam pošaljite upit.

Dizajn logotipa

Radeći na Freelance stranicama, do sada smo napravili stotine različitih logotipa i time stekli puno klijenata iz čitavog svijeta

Tisak

Tiskamo samo na najkvalitetnijim materijalima.
Osim na papiru, tiskamo i UV tehnikom na staklo, Forex, Mesh, Cerade i gotovo sve materijale.

Savjeti

Često se dešava da biste željeli nešto tiskati, no zapravo neznate na kojem materijalu i kojom tehnikom ćete dobiti najkvalitetniji proizvod. Naše klijente uvijek rado savjetujemo kako bi uštedjeli vremena, novaca i smanjili mogućnost da plaćaju više puta za isti posao.

Kontakt obrazac