+385-51-306-619 | +385-95-775-9525 info@striborgrupa.hr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oglašavajte se na pravom formatu

Minicards Kvarner koncept

Broj turista  koji dolaze u Hrvatsku svake godine je sve veći i veći . Svi oni željni su novih iskustava i spremni su potrošiti svoje vrijeme i novac kako bi vidjeli ili probali nešto novo, osim sunca, mora i gastronomske ponude. Kako bi bili sigurni da će oni pronaći ono što im je potrebno prilikom boravka na području Primorsko-goranske županije, mogu se poslužiti sa uslugom Minicards Kvarner  oglašavanja . To je jedinstven koncept, orijentiran na kulturno umjetničke i zabavne sadržaje, koji na jednostavan i praktičan način pomaže gostima da pronađu put baš do određenih destinacija . Minicards Kvarner  oglasni stalci nalaze se u turističkim informativnim centrima Turističke zajednice Kvarnera, vodećim hotelima, hostelima, zračnoj luci, a želja nam je da i Rijeka bude jedan od gradova u kojima turist ili poslovni čovjek može pronaći već prepoznatljivu uslugu na sličnim mjestima . Minicards Kvarner   su atraktivno dizajnirane reklamne kartice formata kreditne kartice, prikladne za nošenje u džepu i prilagođene veličini novčanika . Minicards Kvarner   kartice nude mjesto na kojem naš klijent može pokazati sve bitne informacije o sebi: vrstu posla kojim se bavi, informacije o svojim proizvodima, fotografiju, adresu i QR kod.

Minicards KVARNER

 je inovativan način oglašavanja, koji je pokazao odlične rezultate . Ono šta je vrlo bitno jest činjenica da ih turisti većinom uzimaju upravo s namjerom da posjete određenu lokaciju,  za razliku od letaka koji najčešće završe u smeću. Koncept oglašavanja je širenje informacija putem interneta i putem besplatnih kartica-vodiča izloženih na frekventim mjestima u gradu . Važno je napomenuti da je proizvod jedinstven, te samim time nema konkurenciju, niti sličan proizvod na cijelom području Primorsko-goranske županije .

Minicards KVARNER Prednosti

Minicards Kvarner koncept koji nudimo, pruža cjelovito rješenje: dizajn, fotografiju, mapu grada, tisak i kontinuiranu distribuciju. Ukratko, mi ćemo kartice izraditi prema željama naših klijenata, brinuti se da se stalci redovito i uredno nadopunjavaju i da kartice uvijek budu dostupne .

Zašto baš MINICARDS KVARNER ?

 

– Kartice su praktičnog formata – 8,5 x 5,5 cm (format kreditne kartice ili vizitke)
–  Svaka kartica vidljiva je cijelim licem na stalku
– Dizajn prema željama klijenta
– izložene su na najfrekventnijim lokacijama u blizini recepcije i dostupne su turistima 24 sata na dan
– Jednostavna je i privlačna mnogim turistima
– Omogućava jednostavnost i individualnost – za razliku od drugih turističkih vodiča, brošura i slIčnog. gdje je mnogo podjednakih       ponuda, na našim karticama nalazi se informacija samo o jednom klijentu po kartici našim klijentima pružamo cjelokupnu uslugu : dizajn, fotografija, tisak i distribucija – Klijent može kartice također koristiti kao posjetnice, jer su praktičnog formata
– Pazimo na to da su kartice svih klijenata uvijek dostupne i na stalcima

Kartice  tiskamo u nakladi od 10.000 komada po svakom klijentu, a to se pokazalo kao optimalan broj koji se potroši godišnje. Prema potrebi tiskamo dodatne kartice o našem trošku. Distribuiramo ih po stalcima tokom cijele godine, tako da u svakom trenutku je svaki klijent prisutan na SVIM lokacijama !

p

Od 01.06.2019.

Stalci će biti postavljeni na ukupno 40 lokacija !

LOKACIJE MINICARDS KVARNER STALAKA
1. TIC Rijeka – Korzo
2. TIC Vrata Jadrana
3. TIC Opatija
4.TIC Kostrena
5. TIC Lovran
6. TIC Ičići
7. TIC Crikvenica
8. TIC Medveja
9. TIC Kastav
10. Kastafsko kulturno leto – prostorija udruge
11. TIC Kraljevica
12. Kamp Oštro
13. Hotel Jadran 14. Hostel Ferijalnog saveza
15. Hostel River – bikers hostel
16. Hostel Rijeka – Korzo
17. Hostel Ana
18. Apartmani „Kestenovi dvori“ – Oprić
19. Hotel Neboder
20. Hotel Park Lovran
21. Hotel Omorika – Crikvenica
22. Hotel Varaždin –Selce
23. TIC Matulji
24. Šetalište Slatina Opatija – promo štand
25. Botel Marina
26. Apartmani Štivić – Krk
27. TIC – Zračna luka Rijeka – Krk
28. Hrvatski Auto Klub – Krk

Na poleđinu kartice najčešće se ugrđuje, odnosno tiska QR kod, jer je zapravo već uobičajen način vizualne konunikacije u marketingu.
Ralog tome je što na malo prostora možemo istaknuti puno različitih informacija – od web stranice i telefona, do duljih tekstova. Na primjeru kartice Blues Festa možemo vidjeti QR kod na kojem se nalazi program četverodnevnog festivala. QR kod je moguće skenirati sa svakim “pametnim” telefonom pomoću aplikacje. Više o QR kodu i gdje ga možete preuzeti, pročitajte u ovm članku.

Galerija slika stalaka

TZ Kostrena

TZ Kostrena

Hostel Ana

Zračna luka Krk

Hostel Ferijalnog saveza

HAK Krk

TZ Lovran

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu
Izradit ćemo za Vas primjer, odnosno vizual kartice i neobvezujuću ponudu.

Minicards Kvarner

- Velika reklama na malom formatu -