Izrada stranice | Redizajn

U današnje vrijeme bez interneta je generalno, vrlo teško kvalitetno poslovati.
Svakom ozbiljnijem poduzeću, obrtu, pa i pojedincu koji želi pokrenuti kvalitetan i perspektivan posao, potrebno se predstaviti na internetu i to po mogućnosti kvalitetnom i lijepom stranicom, na kojoj klijent može u minuti doći do vas i vidjeti šta nudite i koje su vaše prednosti u odnosu na konkurenciju. Samim time se povećava broj posjeta, a ukoliko imate kvalitetnu i zanimljivu ponudu, neizbežno je i više posla i veća zarada.
Zapravo, pokušajte shvatiti to kao vašu trgovinu

Wordpress

Specijalizirali smo se za izradu stranica u WordPress CMS-u.
Razlog je taj što je sve popularniji, sadržajniji, tehnološki iz dana u dan napredniji CMS sustav.
Stranice izrađene u WordPressu imaju veliku mogućnost zaštite, veliki broj dodataka, tako da je velika većina stranica na internetu izrađeno upravo u WordPress CMS-u.

SEO optimizacija

To je segment pri izradi stranica koji se zove SEO – Search Engine Optimization, a na to obraćamo osobitu pažnju, pa pratimo SEO trendove, Google analitiku i svakodnevno se kroz posao educiramo, kako bismo napravili taj dio posla što bolje i kvalitetnije.
Obzirom da je svakim danom sve više objavljenih web stranica na internetu, SEO je izuzetno bitan dio posla, jer ćete se u protivnom, ako ne odradite taj dio posla kvalitetno, izgubiti među tisućama stranica sličnih vašoj i biti tek “kap u moru” sličnih.

Slike i tekstovi

Pri planiranju i izradi stranice moramo obavezno obratiti pozornost na to da tekstovi i fotografije na web stranici budu vaše i ORIGINALNE, dakle pod svaku cijenu IZBJEGNITE copy-paste tekstova, jer će vas Google “prepoznati” kao nekvalitetnu i nebitnu stranicu, a tad nećete nikada doći na dovoljno dobru poziciju pri pretragama na Google-u i ostalim pretraživačima.

Održavanje

Stranica na internetu je izlog trgovine, dakle bitno je da je lijepo uređen, pregledan, a isto tako da se ponešto mijenja s vremena na vrijeme tako da posjetitelj svaki put kda se ulogira na vaš sajt, dobije neku novu informaciju ili šta drugo.
Naravno, može i bez toga, no kao i u svakodnevnom životu, zasitit će se uvijek potpuno istog sadržaja, a to ne želite !
Iz tog razloga bitno je i ODRŽAVANJE WEB STRANICE, dakle dodavanje novih članaka, proizvoda, fotografija, tekstova i ostalog, kako bi zadržali posjetitelje i klijente, te privukli nove.

Isporuka stranice "Ključ u ruke"

Mnoge tvrtke i pojedinci koji se bave Izradom web stranica u svojim cjenicima izdvajaju SEO optimizaciju, Google kartu, Originalne fotografije i tekstove kao dodatne usluge, odnosno specificirano je u cjenicima, po mom mošljenju kako bi na neki način pokazali “koliko posla ima pri izradi”, pa će vas možda privući niskom cijenom i brzinom izrade, odnosno isporuke.
Međutim, morate biti svjesni da kvalitetno odrađen posao zahtjeva dosta vremena, znanja i truda, pa nakon šta ste, privučeni niskom cijenom i brzom isporukom naručili proizvod (stranicu) i dobili samo “kostur”, tad počnu stizati DODATNI TROŠKOVI na koje niste računali !
Da se kolege ne nađu uvrijeđenima, nije mi namjera nikoga i ničiji rad omalovažiti, no moram to spomenuti, kako bi barem malo na neki način zaštitio potencijalnog klijenta koji će pročitati ovaj teskt, jer je takvih vrlo mnogo, a to su skriveni troškovi koje ne voli nitko od nas.
Kod nas nećete naići na bilo kakav dodatni, skriveni trošak, a SEO i druge optimizacije se podrazumijevaju, kao i sve originalne fotografije i tekstove na stranici koju vam isporučimo.

Nastavit će se….

Stranica je u izradi, no možete nas svakako kontaktirati putem kontakt obrasca na ovom linku.

Naša preporuka za hosting vaše WORDPRESS stranice !

HostRound